"Otrolig make av S! Boka henne hon är grym och så rar och fin!"

Katrin Zytomierska

"Kände mig så fin med smink och hår, och jag tyckte vi hade riktigt kul på stylingplatsen!"

Sanna Nielsen

"Tack så mycket för en fantastiskt snygg sminkning!"

Raven Rei

"Super bra hår stylist och makeup artist. Pålitlig, lyhörd och noggrann.
Jätte nöjd!"

Iris Rados

Bästa stylisten! Kan varmt rekommendera Steff. Jag blev både sminkad och stylad i håret av Steff på mitt bröllop. Blev såå nöjd och stylingen var över förväntan. Hon kunde verkligen ta fram ens drag i ansiktet + styla håret så himla fint både framtill och baktill. Hon fick mig att se ut som och känna mig som en prinsessa på min stora dag. Tack snälla för så bra styling!

Hanna Andersson

"Jag har under flera år bokat S inför stora fester, baler osv och blir alltid väldigt nöjd, hon är galet duktig och dessutom väldigt lättsam. Och det viktigare både smink och hår håller hela natten lång :)"

Ewa Wikland

"Jag är supernöjd med hur jag såg på mitt bröllop. Hår och smink är perfekt, passar mig bra och höll hela natten. Stefani är mycket professionell och lyssnar på vad jag ville göra men delar också med mig av förslag på vad som skulle kunna passa mig bättre."

- Sheryll Borlagdan

"Min fru och jag anlitade Stefani för vårt bröllop 2018 där hon fixade vårt hår och våran smink. Vi var jätte nöjda med resultaten, och kan varmt rekommendera henne!"

- Lærke Bieger Jørgensen

"Jag träffade Stefani under en av mina fotograferingar där hon stod för allt inom stylingen, alltifrån makeup till hårstyling. Hon är fantastiskt duktig när det kommer till detaljer och har förmågan att se vad som passar varje enskild person. Dessutom är hon väldigt jordnära och lättsam vilket gör alla så avslappnade."

- Malin Victoria

"S är så duktig och lättsam. Vi hade ett samarbete där hon sminkade och fixa hår och jag fotograferade. S har så lätt att se detaljer och har en personlighet som får alla att känna sig avslappnade!"

Amanda Welander

"Så nöjd med smink och hår till mitt bröllop. Då vi inte kunde göra en konsultation pga sjukdom löste hon det till det bästa och jag blev så nöjd."

Hanna Larsson

"Blev otroligt nöjd med både hår och smink när jag var brudtärna på min bästa väns bröllop! Det var längesen jag kände mig så fin så rekommenderar Stefani starkt!"

Antonia Szabo

"Blev sminkad och fick håret stylat till mitt bröllop och var så otroligt nöjd. Kände mig så fin, allt tack vare Stefani ???? kan starkt rekommendera henne."

Alexandra Edling

"Underbar person som visade min dotter en bra bas sminkning som hon kan ha till vardags. Fantastiskt bemötande och jättebra lärare"

Maria Ström

"Super bra hår stylist och makeup artist. Pålitlig, lyhörd och noggrann.
Jätte nöjd!"

Iris Rados

"Supernöjd med sminkning och hårstyling inför en gravidfotografering. Väldigt proffsig! Stefani rekommenderas starkt."

Jennifer Malm