STYLING4YOU

Här är en kort presentation om Styling4you och grundaren

Styling4you

Styling4you är en plattform där ni kan boka frisörbehandlingar, smink-och hårstyling. Ni kan boka en eller flera stylister åt gången då vi erbjuder alltifrån privata tillställningar till större events. Inom stylingen erbjuder vi även att åka ut till alla kunder för att göra det så bekvämt som möjligt för kund. 

Stefani Lundell heter jag som har startat Styling4you, och jag har många års erfarenhet inom styling och skönhet. Sen 2008 blev smink och hår ett stort intresse och jag blev självlärd i mycket innan jag utbildade mig 2016 till Makeup-artist. Vintern 2023 blev jag också utbildad frisör.  

Jag har jobbat som konsult för företag som Max Factor, IsaDora, Babyliss & Apolosophy. Har också arbetat på uppdrag som MUA för Lifestyle tidningen, samt på Kicks, Åhléns och HM. Stylat artister, modeller m.m. till fotograferingar och events etc. 

Favorit-temat för mig är bröllop, som jag har många utav i mitt bagage. Tycker även extra mycket om events, halloween och gravidfotograferingar. 
 

Alla bilder ni ser på hemsidan i portfolio m.m. är tagna bilder från mina (Stefanis) arbeten. Vid större förfrågningar där fler stylister krävs, eller om en annan stylist tar över min förfrågan, då kommer jag givetvis skicka portfoliobilder ifrån valda stylister, om så önskas.


Jag hoppas att ni ska bli nöjda med dessa tjänster som erbjuds!