Bröllopsbokningar till 2024 & 2025

Vill ge en vänlig påminnelse till alla som planerar bröllop för 2024 och 2025- Boka er smink och-hårstylist redan nu för att säkra styling på bröllopsdagen. 

Jag har än sålänge fått in 4 bokningar och 3 förfrågningar för 2024, och förfrågningar till 2025 också. Vet att det kommer mer i slutet på detta år och början på nästa år inför 2024, vilket jag personligen kan tycka är på gränsen för att vara sent ute. 
Det är många som väntar med stylingen till sista skund, men också många är ute i god tid till att boka sånt här för att vara säkra på att de får den/de stylister de önskar- Vilket jag tycker är klokt.

När jag gifter mig kommer jag att börja kika på duktig makeup-artist, hårstylist och fotograf, samtidigt som jag börjar planera allt annat-  såsom lokal, dekorationer osv. Eller så kommer jag anlita en bröllopskordinator som hjälper till med logistiken etc.
Men just Styling och foton är väldigt personligt skulle jag säga..
20230926_170749jpg

De flesta vill föreviga sin stora dag med fina bilder, därför är det viktigt att man känner sig som sitt allra finaste och viktigt att även boka proffsig fotograf i tid, för samma sak gäller med dem- De blir uppbokade långt i förväg. 

Samtidigt som fotograf bokas, rekommenderar jag starkt att stylist också bokas i samma veva.
Inte nog med detta- Lägg en bra budget på både foto och styling. Det är som dem säger- Man får det man betalar för. 

Det är fler gånger som jag hört folk som blivit missnöjda med både foto och styling, vilket är hemskt tråkigt. Som ni säkert hört så kostar saker oftast lite mer om man vill ha kvalité, men det är det verkligen värt.
Läs även recensioner eller be om referenser. 
20230928_185212jpg

Proffsig fotograf= Underbara foton.
Proffsiga stylister= Fantastisk och hållbar makeup & hår. 
Proffsiga stylister & fotografer ihop= Resultaterar till ännu vackrare bilder om både smink och hår är bra.Och du slipper oroa dig för ifall bilderna inte blir som du vill, eller om din makeup och hår kommer att fallera. 

Så detta är tips och en stark rekommendation från mig- Lägg en bra budget på styling och foto, och var noga med hur du vill ha det och välj fotograf och stylist/stylister utefter dina önskemål. 
20230926_170735jpg